Laatst bijgewerkt op 1/1/2016


LAATSTE NIEUWS

30/10
Het is mooi geweest
30/09
Wingene Koers
12/08
Tegenvallers
19/07
Ereplaatsen in Vlaamse Ardennen
24/06
Hernemen
14/06
Ronde de l'Oise geen succes
7/06
27ste in Rijmenam
31/05
Zware Ronde v Belgie
18/05
Olympia Tour geen succes
2/05
5de in PK
26/04
15de in GP Affligem
20/04
Goed Nederlands weekend
7/04
9de in Monts & Chateaux
29/03
Rode trui in Normandie
26/03
Normandie halfweg
24/03
Normandie na dag 2
20/03
50ste in Handzame
18/03
35ste in Nokere Koerse
16/03
16de in de Kattekoers
11/03
20ste inWanzele
08/03
32ste in Rucphen (Nl)
01/03
Kuurne: Out na 2x lek
22/02
Val in sprint
18/02
Aangepast programma
15/02
Start van het seizoen

Volgende Wedstrijden

CIAO !


Gastenboek

Coninental Cycling Team


3M Fanstore
Nieuwsoverzicht seizoen 2014


30 / 08
Templeuve (TC)
Tim finishte 10de in deze afsluitende manche van de topcompetitie. In de eindstand blijft hij op een 4de plaats na Kenneth Van Rooy, Gaetan Bille en Olivier Naessen. Verslag, uitslag, video en fotos.


27 / 08
Druivekoers Overijse
Tim leek op een mooie uitslag af te stevenen toen hij op 25km van de finish deel uitmaakte van een kopgroep van een 15-tal renners met oa Bjorn Leukemans, Jerome Baugnies, Jelle Vanendert en Bram Tankink. Het groepje werd echter terug gehaald en voor Tim bolde uit in de staart van het peleton als 81ste. Verslag, uitslag, video en fotos.


24 / 08
Tervuren (BK)
Mooi weer en weinig wind. Een onvoldoende selectief parcours en renners die er weinig zin in hadden om de wedstrijd hard te maken. Die eindigde dan ook in de onvermijdelijke massasprint die werd gewonnen door Joeri Calleeuw voor ploegmaat Timothy Stevens. Tim finishte 42ste.Verslag, uitslag, video en fotos.


24 / 08
Samenvatting maand August
Alle wedstrijden van de eerst 3 weken augustus werden samengevat in een aparrt verslagje


25 / 07
Kermiscircuit
Tim hervatte na een korte rustperiode in het kermiscircuit. In de wedstrijd voor EZC in Lichtervelde finishte hij als 8ste. Hij nam deel uit van een kopgroep waaruit echter in de voorlaatste ronde nog 2 renners ontsnapten. David Geldhof won. Daarna nam hij deel aan 2 wedstrijden waar de Elite met contract aantrad. In Dentergem waren er echter slechts 17 present waarvan de helft uit de ploeg Topsport Vlaanderen. Die domineerden dan ook de wedstrijd die werd gewonnen door Stijn Steels. Tim kende niet zo'n goeie dag en finishte in het peleton. Daarna ging het richting Ninove waar niet minder dan 152 renners startten, waaronder meer dan de helft profs. De wedstrijd eindigde in een massasprint gewonnen door Tom Van Asbroeck. Tim finishte 37ste. Vanaf volgende week komt te beginnen met de interclub in Reningelst het interclubwerk terug.


05 / 07
Off-day in de Omloop
Tim kreeg al in het eerst uur wedstrijd af te rekenen met buikkramp en kon zijn kansen niet op een normale manier verdedigen. Pas in het laatste halfuur kwam hij er wat door maar dan was het kalf al lang verdronken. Hij finishte als 43ste en verloor zijn leidersplaats in de Topcompetitie. Hij volgt nu als 3de op 8 punten van Kenneth Van Rooy en 2 punten van Olivier Naessen. Het verslag met uitslag en fotos.


02 / 07
Videos
Op de "Foto en Film" pagina werd het laatste videoverslag van het motomedia team over "dwars door de Vlaamse Ardennen" toegevoegd. Hierin is Tim goed in beeld. Ook alle videoverslagen van het team over de Topcompetitiewedstrijden werden toegevoegd. Ook hierin komt Tim verschillende keren in beeld en werden na de 2 laatste wedstrijden eveneens interviews afgenomen aan het einde van de reportages.


02 / 07
Videos
Op de "Foto en Film" pagina werd het laatste videoverslag van het motomedia team over "dwars door de Vlaamse Ardennen" toegevoegd. Hierin is Tim goed in beeld. Ook alle videoverslagen van het team over de Topcompetitiewedstrijden werden toegevoegd. Ook hierin komt Tim verschillende keren in beeld en werden na de 2 laatste wedstrijden eveneens interviews afgenomen aan het einde van de reportages.


29 / 06
17de in Erpe-Mere
In deze eerste "Dwars door de Vlaams Ardennen" nam Tim veel hooi op de vork en was hij steevast voorin te vinden in de bergzone. 1 onbewaakt moment bij het opdraaien van de Leberg brak hem echter zuur op. De latere winnaar Claeys ging er hier met 2 andere favorieten Meurisse en Naessen vandoor en reed richting kopgroep. Tim finishte in een 2de groepje als 17de. Verslag, uitslag, video en fotos.


25 / 06
41ste in Halle-Ingooigem
Tim finishte als 41ste in de massasprint gewonnen door de Fransman Demare.  Een kort verslag en uitslag


22 / 06
19de in Fleche Ardennais
Na de Zwitsere winnaar Stefan Kung, Loic Vliegen (beiden BMC), Boris Dron en Thomas Wertz komt Tim als 19de over de eindstreep in wat nog overblijft van het peleton, nl 26 renners. Gaetan Bille (7de) en Kenneth van Rooy (15de) pakken punten terug maar Tim blijft leider in de Topcompetitie met nu respectievelijk 6 en 8 punten voorsprong. Een verslag met daarbij ook een video, enkele fotosen en doorverwijzing naar de uitslag en stand Topcompetitie.


08 / 06
Steviger leider Topcompetitie
Tim kon in een groep van 30 renners die voor de 2de plaats sprintte 6de sprinten. Hiermij eindigde hij voor zijn dichttste achtervolgeres in de topcompetitie, Matthias Allegaert (12de) en Gaetan Bille (17de). Hij heeft nu een total van 75 punten, 9 meer dan Allegaert, 13 meer dan Kenneth Van Rooy en 19 meer dan Gaetan Bille. Volgende wedstrijd, eveneens topcompetitie, wordt de Ardense Pijl. Meer op de verslagpagina


01 / 06
Ronde v Belgie
Tim voelde zich niet volledig gerecupereerd van de vorige koersdagen in de zaterdag rit met start en aankomst in Lacs de l'Eau d'Heure. In de lokale ronden met de beklimming van de Petit Poggio kon hij de eerste beklimmingen nog doorkomen met het peleton. Bij de 3de beklimming moest hij echter de rol lossen samen met de al hard werkende Stijn Vandenbergh. Hij drong niet meer aan en kwam in een klein groepje op ettelijk minuten binnen. Hij beslsite de laatste rit als vorm van training slechts de eerste helft mee te rijden en bij de passage van de aankomst stapt hij dan ook af. Dit met voor ogen een volledige recuperatie voor de belangrijke topcompetitiewestrijd Waver-Rijmenam van volgend weekend, waar hij zijn leidersplaats wil verdedigen. Ruimer verslag van de Ronde van Belgie, evenals de fotos en uitslagen via de verslagpagina


02 / 06
Fotos Ronde v Belgie
De Fotos van de eerste 3 dagen werden op de resultatenpagina geplaatst. Vandaag finishte Tim 110de in de 17km lange tijdrit te Diksmuide, gewonnen door Martin voor Dumoulin en Chavanel. Tim forceerde niet het uiterste zodat hij hopelijk morgen in de rit te Lac de l'Eau d'Heure goed voor de dag kan komen. Het golvend parcours en met in het 2de gedeelte 4x de beklimming van de "Petit Poggio" (700m, 6%) moet hem immers liggen. Hij staat momenteel 95de in de rangschikking op 2min27 van leider Tony Martin.


29 / 05
Ronde v Belgie
De eerste rit van de ronde van Belgie, van Lochristi naar Buggenhout, eindigde op een massasprint gewonnen door Tom Boonen voor Andre Greipel en Theo Bos. Tim finishte 40ste. Ploegmaat Druyts mooi 13de. Timothy Stevens liet zich opmerken door een moedige aanval te plaatsen op een 10-tal kilometer van de finish. Ook de 2de rit was voor Tom Boonen. Tim finishte deze keer als 50ste. Telkens ging het in een razende vaart van 60-65km richting aankomstlijn. Na 2 dagen staat Tim op een 39ste plaats en 14de in het jongerenklassement. Hij start morgen om 14u38 in de tijdrit over 17 km.te Diksmuide.


25 / 05
Winnaar Bergtrui TA
De eerste dag konden 5 renners 50 seconden voorsprong nemen wat een nog goeie eindklassering heel moeilijk maakte. Tim koos in de 2de rit voluit voor de bergtrui door na een 25 km een monsteraanval op te zetten samen met Joachim Vanreyten en Sam Lennertz. Op de volgende 7 hellingen kwam hij telkens eerste boven. Alleen op de Edesltrasse lukte dat niet doordat hij van de fiets moest om zijn afgevallen ketting terug te leggen. Een slechte nachtrust en dus niet hersteld van de inspanningen van de dag voordien bezorgden hem een moeilijke derde rit. In de lokale ronden moest hij afhaken. Hij drong niet aan en reed op eigen tempo de rit uit. Dit vooral om krachten te sparen voor de op til zijnde Ronde van Belgie. Hij kon zijn bergtrui wel behouden. Via de verslagpagina zowel het verslag als fotos en uitslagen.


21 / 05
Media
Naar aanleiding van het innemen van de lediing in de Topcompetitie werden Tim enkele interviews afgenomen. Een eerste artikel uit " Het Laatste Nieuws" kun je vinden op de artikelpagina. Een ander kun je terugvinden op "DirectVelo". Verder werd er van beide laatste topcompetitiewedstrijden, Circuit Wallonie en GP Criquielion een mooie video gemaakt. Ten slotte willen we de deelnemerslijst meegeven van de Ronde van Belgie meegeven en via de link in linkerkolom, ook de site van de organisatie die eveneens alle andere info vermeld.


17 / 05
11de GP Criquiellion
In een wedstijd die niet selectief genoeg was, was een massaprint het logisch gevolg. Tim finishte verdienstelijk als 11de. De top 3 bestond uit Kevin Peeters, Bert Van Lerberghe en Kevin Deltombe. Zijn regelmaat werd beloond met de leidersplaats in de Topcompetitie na 3 wedstrijden. Via de verslagpagina zowel het verslag als fotos en uitslagen.


11 / 05
8ste in Circuit Wallonie
In deze 2de wedstrijd van de topcompetitie trok Tim top 40 km van de finish in de aanval met ex profs Rob Ruygh, Maurits Lammertink, Dimitri Claeys en Johan Coenen en verder ook Ludwig de Winter. Bij de voorlaatste beklimming van de Petit Try liet hij zich echter verrassen door een uitval van Claeys en Lammertink. Even later kwamen De Tier, Vervaeke en ploegmaat Jimmy Janssens nog aansluiten. Tim finishte als 8ste in deze achtervolgende groep en komt op een 7de plaats n de tussenstand van de TC, dit met 37 punten op 6 punten van de 2 leiders Floris De Tier en Gaetan Bille. Via de verslagpagina zowel het verslag als fotos en uitslagen. Volgende zatedag staat met de GP Criquillion de 3de TC wedstrijd op het programma.


04 / 05
7de in PK
Tim maakte deze keer geen hoofddoel van dit PK. Het parcours was daarvoor niet selectief genoeg. Na een aanval van een 5-tal. kon bij het ingaan de laatste ronde een ruime groep zich ietwat afscheiden. De door Tim voorspelde winnaar Joer Stallaert liet zcih niet meer verschalken door enkele uitvallen die door de hoge snelheid zowiezo weinig kans op succes hadden. Stallaer won makkelijk de sprint voor Naessens en Lava. Tim finishte 7de. Via de verslagpagina zowel het verslag als fotos en uitslagen. Er volgen nu 2 opeenvolgende Topcompetitiewedstrijden, Circuit de Wallonie en GP Criquilion, meer spek voor de bek van Tim.


20 / 04
2-daagse Gaverstreek
Tim behaalde een 2de plaats in de 1ste rit van de 2daagse van de Gaverstreek. Na opeenvolgende beklimmingen van Kanarieberg, Stationsberg, Oude Kwaremont en Trieux werd het peleton uiteen gereden in verschillende stukken. Hij finishte in een groepje van 4, na Aime de Gendt en voor Olivier Naessen, met 20seconden voorsprong op een 2de groep. De tweede rit vandaag eindigde in een massasprint, gewonnen door Kevin Peeters voor ploegmakkers Stevens en Druyts. Tim speelde niet meer mee in de sprint. Daarvoor probeerde hij wel een aanval op te zetten met Matthias Allegaert en Dimitri Claeys. Er veranderd niets meer aan de stand. Via de verslagpagina zowel het verslag van beide dagen als fotos en uitslagen.


17 / 04
Paris - Camembert
Tim kende andermaal pech toen hij op 40 km van de finish lek reed op een moment dat de koers begon. Hij kon wel nog terugkeren maar betaalde de inspanning cash op de volgende helling, die elkaar in de finale in een razend tempo opvolgden. Hij moest een heel deel renners laten wegrijden en finishte ten slotte in een 3de groepje op een 67ste plaats. Brian Cocquard won de sprint van een groep van 28 renners en kreeg zijn gewicht in .... jawel kaas. Ploegmaat Druyts finishte knap 7de. Hij was de enige Belg die in de voorste gelederen kon blijven van deze loodzware koers. Dit weekend staat de 2daags van de Gaverstreek op het programma.


14 / 04
Op Franse bodem
Met Paris-Camembert staat op dinsdag 15/04 nogmaals een profkoers op het programma. Met FDJ, Europcar en AG2R staan 3 WorldTour ploegen aan de start + een rits procontinentale ploegen. Voor Belgie komt naast het 3M team ook nog Topsport Vlaanderen aan de start. De winnaarslijst oogt redelijk indrukwekkend, met bvb Joop Zoetemel, Bernard Hinault, Laurent Fignon, Thiery Marie, Andre Tchmil, Adriano Baffi, Mauro Gianetti, Laurent Brochard, Alejandro Valverde, en de laatste 2 jaar Casar en Fedrigo. Ook het parcours is niet van de poes. Duimen maar dat Tim opnieuw goeie benen heeft en deze maal wel kan standhouden in de aanval. Zijn prestatie zijn ondertussen niet onopgemerkt gebleven. Vandaar recent een interview met DiretVelo, waarop Paris-Camembert rechtstreeks is te volgen. en op de Artikelpagina zijn ondertussen een aantal krantenartikels geplaatst.


12 / 04
Cerami : terug in de aanval
Tim was present in de enige aanval in de finale maar moest andermaal toezien hoe het peleton in de laatste kilometers terugkwam. Hij zette nog sprinters van dienst Jaap De Man en Timothy Stevens af in het wiel van Petacchi. De 40-jarige krachtpatser won de sprint. De 3M ploegmakkers moesten zich tevreden stellen met een 17de, 19de en 21ste plaats. Tim liet zich uitzakken. Kort verslag, fotos en uitslag.


07 / 04
M&C : Aanval niet beloond
Tim trok iedere dag telkens tot 2x in de aanval, maar kon niet verhinderen dat telkens met een ruime groep van minstens 30 renners voor de zege werd gesprint. In de slotetappe greep hij op 3km van de finish nog naar minstens een podiumplaats maar ook deze ontsnapping werd teniet gedaan zodat hij vrede moest nemen met een 23ste plaats, wat ook zijn stand in de eindrangschikking werd. Beknopt Verslag, fotos en uitslagen. Komende week staan met de grote prijs Pino Cerami en Paris-Camembert terug 2 topkoersen op zijn programma.


30 / 03
Regelmaat in Normandie
Tim finishte in 4 van de 6 ritten in de top-20. Met een 11de, 14de, 15de en 20ste plaats, telkens na massaprinten, dus zeker niet slecht. In de slotrit konden echter 18 renners in het begin van de koers wegrijden, en deze keer ook een kleine voorsprong behouden. Tim voelde zich op dat moment niet goed en was niet present. Hij finisht in een 2de groep en wordt 38ste. In de eindrangschikking wordt hij uiteindelijk 35ste. Alle uitslagen voorlopig via de organisatie van de site in de linkerkolom. Beknopt verslag van de 7 dagen koers.


19 / 03
Nokere Koerse: hard gewerkt
Tim reed de laatste 40km constant in de spits van het peleton om de kloof met een vluchtersgroep te helpen dichten. In de finale bracht hij de sprinters uit de ploeg ook voorin. In de laatste ronde was zijn liedje logisch gezien uitgezongen. Met het oog op zijn deelname in de Tour de Normandie wou hij absoluut een valpartij vermijden en liet zich in de laatste ronde uitzakken. Met 3 plaatsen in de top 25 deed de ploeg het uiteindelijk vrij goed. Bij verslagen een uitgebreider relaas, fotos en uitslag.


16 / 03
21ste in Kattekoers
Tim was deze week licht verkouden en dus was het afwachten hoe hij deze wedstrijd zou doorkomen. Na de 2de beklimming van de Rode Berg trok hij samen met ploegmaat Gerry Druyts en 2 andere renners ten aanval uit een uitgedund peleton. Er ontstond een kopgroep van 15 renners. Op de 2de beklimming van de Kemmel kreeg hij echter een moeilijk moment en moest samen met 3 anderen lossen. Ze werden opgeraapt door eena achtervolgend groepje dat mocht sprinten voor de 12de plaats. Er zat niet al te veel meer op en hij finishte 21ste. De Pool Wisniowski won voor de Waaltjes Gaetan Bille en Boris Dron. Bij verslagen een uitgebreider relaas, fotos en uitslag.


09 / 03
18de in Ichtegem
Tim bevestigde vandaag zijn goeie conditie door constant attent voorin het peleton te rijden. Toen op een 40km van de finish Wesley Kreder (Wanty) een aanval plaatste reed hij er met de Fransman Hugo Houle (AG2R) naar toe. Even later sloten 10 renners aan: Van Landschoot, Van Baarle, Lodewijck, Konovalovas, Barta, Van Bilsen, Delfosse, Fenn,Alaphillippe en Ahslstrand. Even later maakte Van Keirsbulck de sprong. Op een 5-tal km van de finish ging die ervandoor en kon een nipte voorsprong behouden op een sprintende uitgedund peleton dat de andere vluchters op 1.5 km bijbeende. Tim kon zijn positie voorin handhaven en finshte op een erevolle 18de plaats, dit na een uitstekende wedstrijd. ENKELE FOTOS van deze rit. Volledige uitslagen en verslag van de 3-daagse bij verslagen.


08 / 03
Brugge-Harelbeke
Tim werd terug niet gespaard van pech. Op het einde van de Varent reed hij lek. Hij kon maar net voor de Kwaremont aansluiten en diende als allerlaatste de klim aan te vatten. Op dat moment explodeerde de koers en splitte het peleton in 2. Tim bevond zich in de 2de groep die uiteindelijk op grote afstand finishte. Morgen staat Nieuwpoort-Ichtegem als laatste rit op het programma. ENKELE FOTOS van de eerste rit.


07 / 03
Proloog 3-daagse WVl
Direct uit de startblokken voor een korte afstand is niet Tims sterkste punt. Niettemin had hij er goeie moed in, mede door het gevoel van een uitstekende conditie. Het werd echter een matige prestatie met een 159ste plaats op 190 deelnemers en op een volledige minuut finishend van de (althans voor mij) vrij onbekende Est Gert Joeaar, die Le Bon, Vandewalle en Devolder voorafging. ENKELE FOTOS van deze dag. Morgen, nota bene op zijn verjaardag, hoopt Tim het een en ander recht te zetten. Duimen maar !


04 / 03
3-daagse WVl
Vrijdag gaat de 3-daagse vanaf 13u30 van start met een proloog in Middelkerke. Zaterdag staan de renners om 12u30 aan de start op het Zand in Brugge om na 2 lokale ronden te finishen in Harelbeke. Onderweg krijgen ze onder andere de Oude Kwaremont onder de wielen geschoven. Zondag gaat de slotetappe van Nieuwpoort (start 11u30) naar Ichtegem. Deze keer wordt de West-Vlaamse heuvelzone aangedaan met o.a. Rode en Zwarte berg, Monteberge en natuurlijk mag de Kemmel niet ontbreken. Alle info over parcours, deelnemers enz. via de link inde linkerkolom.

Hieronder op de ouwe Kwaremont met even verderop Jan Ghyselinck, foto genomen door Eddy Callewaert. Meerdere wielerfotos van zijn hand zijn te vinden op zijn weblog: http://www.bloggen.be/ecwphoto
02 / 03
Even in beeld in KBK
Tim moest in het eerste uur koers een fietswissel laten uitvoeren en stond plat aan de voet van de Kanarieberg. Na een een helse achtervolging kon hij voorin plaats nemen en kwam op de 2de rij boven op de Trieux. Daarma moest hij de top van de wedstrijd echter loslaten en finishte uiteindelijk in het peleton als 92ste. Verslag en uitslag.23/ 02
Moois op komst
Tim's eerste koersweken zien er bijzonder mooi maar ook zwaar uit met achtereenvolgens deelname aan Kuurne-Brussel-Kuurne, de 3-daagse van West-Vlaanderen (beide Pro-wedstrijden) en de Kattekoers in Ieper (Topcompetitie). Dit zijn de voorlogpige deelnemerslijsten aan KBK en de 3-daagse. Bovendien werd bekend dat de ploeg ook mag deelnemen aan de 3-daagse van de Panne. Alle verder info over deze wedstrijden is te vinden via link in linkerkolom. 3M is duidelijk een ploeg die in de lift zit en die er alles aan doet om zijn renners te doen slagen. Ter illustratie een link naar een filmverslag van de stage die te vinden is op YouTube.


23/ 02
QS blok te sterk in CK
Tim reed een bijzonders sterke opening van het seizoen en was van in de eerste ronde in de aanval. In de finale zat hij echter geisoleerd met 4 renners van EFC-Quickstep. Hij finishte 4de na Van Reyten, De Greve en Farazijn. Verlag, fotos en uitslag op de verslagpagina.


19/ 02
CK in Ingelmunster
Tim zal niet in Bottelare maar in Ingelmunster van start gaan in het Clubkampioenschap met o.a. deelname van EFC Quick Step en Soenens. De westrijd start om 13u30 en gaat over 123 km. Geen doel op zich vemits de zaterdag voordien stevig gaat getraind worden. Met de ploeg wordt immers het parcours van KBK verkend. Tim is ook van plan om voor en na het CK extra kilometers te malen in het licht van KBK van het weekend erop,

15/ 02
Van start in Kuurne-B-K
Volgende week mag Tim nog wat oefenen in Bottelare maar tijdens het openingsweekend komt meteen het zware werk aan bod ; Tim maakt deel uit van de 3M selectie voor Kuurne-Brussel-Kuurne. Met 10 World tour ploegen krijgt KBK daags na de Omloop Het Nieuwsblad een sterk deelnemersveld. Denk maar aan Boonen, Stybar, Terpstra, Trentin, Greipel, Roelandts Boason Hagen, Eisel, Van Avermaet, Phinney, Paolini, Van Marcke, Farrar en Nuyens om er enkel te noemen. Verder zijn er 8 Pro-continentale ploegen en 7 continentale, dus in totaal 25 of een deelnemersveld van 200 Renners. Over een afstand van 197 km worden er een 10-tal kuitenbijters onder de wielen geschoven: La Houppe, Kanarieberg, Kruisberg, Trieu, Oude Kwaremont, Tiegemberg, Holstraat en Nokerberg. De renners worden omstreeks 16u een eerste keer aan de aankomstlijn verwacht in Kuurne waarna nog 2 lokale ronden van 16 km op het programma staan. Alle wedstrijdingo krijg je door te klikken op de affiche>


28/ 01
Ronde van Normandie
De 24 deelnemende ploegen aan Tour de Normandie, waarschijnlijk de meest prestigieuze Franse rittenkoers voor niet Pro renners werden vandaag gepubliceerd. De ronde duurt een volle week, van 24 tot 30 maart. 3M is 1 van de 17 continentale ploegen. De ander Belgische ploegen zijn Veranda Willems en het Lotto-Belisol beloftenteam. De volledige lijst met deelnemende ploegen.

20/ 01
Kalender en fotos Velofollies
De voorlopige kalender van de eerste jaarhelft werd ingevuld. Eveneens zijn de fotos van de ploegvoorstelling op de fotopagina toegevoegd.

18/ 01
Ploegvoorstelling Velofollies
Vorige zaterdag had de ploegvoorstelling van het team plaats. Alle 20 renners kwamen aan bod evenals voorzitter Bernard Moerman en ploegleiders Philips en Boeckx. Ook werd de "Fanstore" voorgesteld. De renners konden ondertussen hun kleding in ontvangst nemen en de Cannondale fietsen volgen eind deze maand. Van 8 tot 16 februari gaat de ploeg op stage naar Calpe. Tim trainde ondertussen met makkers Van Lerberghe en Franckaert 9 dagen in Benidorm en deed enkele uitstekende testen. Ook bleef hij de gehele winter gespaard van ziekte en is dus klaar om de laatste maand van de voorbereiding met een goeie basisconditie aan te vangen. De ploeg rijdt een fantastisch programma dat we weldra op de site gaan plaatsen. In elk geval wordt in het voorjaar al deelgenomen aan Kuurne-Brussel-Kuurne, de 3-daagse van West-Vlaanderen en Noker Koerse. Genoeg kansen dus om tussen de profs te starten..... deze zullen dan echter al ettelijke koerskilometers in de benen hebben. Weldra plaatsen we ook de fotos van de ploegvoorstelling op de site. De site van "Team 3M" kun je via link hiernaast